Geschreven op

De Lange Tafel

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
24 september
10:00 - 15:00


Lange Tafel Proeverij Zuid-Afrika

Wijn maken is één ding, wijn op de kaart zetten is iets heel anders.

Daar heb je ambassadeurs voor nodig. Mensen die mijn Pinot Noir Serendipity waarderen en willen delen met anderen. Inmiddels heb ik een heel aantal ambassadeurs om me heen verzameld en ik ben er trots op met jullie te mogen samenwerken.
Daarom zet ik jullie graag op maandag 24 september in het zonnetje!

Graag nodig ik je (en je collega’s) op deze dag graag uit voor een unieke maar vooral gezellige en heerlijke lange tafel (wijn) proeverij inclusief Zuid-Afrikaanse braai.

Meer wijn

Op dit moment heb ik één wijn, de Pinot Noir Serendipity. Na de eerste enerverende een leerzame jaren in de wereld van wijn, is het tijd voor een volgende stap. Er staat een reeks van zes Pinot Noirs op stapel, die ik in zes landen wil gaan maken, Een next step waar ik me enorm op verheug.

Zover is het nu nog niet, maar wel krijg ik vaak de vraag of ik nog meer Zuid Afrikaanse wijnen heb. Er zijn veel meer heerlijke Zuid Afrikaanse wijnen en dankzij een geweldige samenwerking met Wijnbeheer in Soest zijn deze nu ook voor u beschikbaar. Wijnbeheer in Soest heeft een prachtig portfolio Zuid Afrikaanse wijnen die zij graag tijdens de lange tafel proeverij presenteren.

Vroege vogels
De tafels staan vanaf 10 uur klaar zodat uw smaakpapillen al vroeg wakker kunnen worden. We sluiten de proeverij af met een gezellige Zuid Afrikaanse braai.

Rond de klok van 15 uur kan iedereen nog voor de spits huiswaarts keren. Uiteraard hopen we op lekker nazomers weer, zodat we buiten kunnen genieten.

Graag hoor ik of je (en eventuele collega’s) kan verwachten

Locatie: Peter van den Breemerweg 1, 3768 MP Soest