De Lange Tafel Proeverij

In het zonnetje
Lekker zomers weer, zonnetje en prachtige wijnen om te proeven en dan heerlijk neerstrijken aan de lange tafel. Proef, Ruik en Geniet. Kom naar de Lange Tafel Proeverij op zaterdag 31 augustus 2019! Graag nodig ik je en je vrienden op deze dag graag uit voor een unieke maar vooral gezellige en heerlijke lange tafel (wijn) proeverij .

Meer wijn
Heerlijk in een relaxte setting mooie wijnen proeven met lekkere hapjes, lente zonnetje en gezellige mensen. Er staan prachtige wijnen open, heerlijke zomerse wijnen tot licht rood voor de zwoele avonden. Keuze genoeg! Ook de Pinot Noirs Serendipity van Monique Breuer staan open. De eerste uit de reeks van zes en de nieuwe wijnen uit de Ahr. Kom lekker genieten.

Lange Tafel
De inloop proeverij start om 13.00 en kunt u nagenieten aan de lange tafel met uw favorieten glas en een lekker hapje. Rond de klok van 17 uur ronden we de proeverij of zodat je op tijd huiswaarts kan. Je bestelde wijnen kun je meteen meenemen en kom je met de fiets, wij bezorgen graag. Uiteraard hopen we op lekker zomers weer, zodat we buiten kunnen genieten.

Locatie 
De wijnboerderij, Peter van den Breemerweg 1, 3768 MP in Soest.
Bekijk de locatie op www.wijnboerderij.nl
Kosten : € 12,50 p.p. te betalen bij binnenkomst.
Parkeren kan gratis op het terrein van de wijnboerderij

Aanmelden
Meld je graag aan door hieronder je gegevens in te vullen en aan te geven met hoeveel personen je komt. Je ontvangt een bevestiging van aanmelding per e-mail en kijken uit naar je komst.

Vragen
Heb je vragen kun je contact opnemen met Monique Breuer via telefoonnummer
06-50238351 of stuur een email naar info@pinotnoirserendipity.com

AANMELDEN LANGE TAFEL PROEVERIJ | 31 Augustus 2019