Mijn Missie

Veel mooie verhalen beginnen met een droom. Een droom om iets te creëren, iets te ontdekken of om een verschil te maken. Niet iedereen bewandelt de weg van droom naar werkelijkheid. Omdat die weg lang is. En vaak vol hobbels zit. En vervelende kruispunten.

Toch ben ik de uitdaging aangegaan om mijn droom na te jagen.

Ik werk als interim marketeer bij verschillende opdrachtengevers. Daarnaast leek het me leuk meer van wijn te weten te komen en ben verschillende wijncursussen gaan volgen. Dat veranderde mijn leven. Want na één cursus volgde de volgende en vervolgens de opleiding tot vinoloog. Ik had het wijnvirus te pakken! Het roer moest om.

Lekker genieten van een goed wijntje wakkerde mijn droom aan om ooit zelf een perfecte wijn te lanceren. In 2011 krabbelde ik op papier: “In 2015 wil ik een Pinot Noir Serendipity gemaakt hebben.”
Als zzp’er werk ik als Marketeer en doe verschillende interim opdrachten bij bedrijven als ING, Achmea, PwC, VGZ etc. Naast mijn opdrachten werk ik part-time als wijnmaakster om mijn eigen wijn te maken van Pinot Noir druiven. Het is erg leuk om na een corporate opdracht in het vliegtuig te stappen en weer mijn laarzen aan te doen en een kelderrat te zijn. Het houdt me in balans.

Alle beren op de weg hebben me nooit ergens van weerhouden.
Mijn motto: Let it go and let it flow, was het startsein voor een prachtige wijnreis die uiteindelijk na vier jaar eindigde in de realisatie van de droomwijn: Pinot Noir Serendipity.

Pinot Noir Missie :

En de volgende droom staat ook al klaar……..want zonder stip op de horizon is niet voor Monique weggelegd.
Zes Pinot Noirs maken in zes landen is de nieuwe uitdaging. Hoe? Geen idee. Maar gewoon beginnen met twee oogsten per jaar. In de Ahr in Duitsland heb ik mijn 2e en 3e Pinot gemaakt. Bourgogne staat op programma voor 2020.  In 2025 moeten alle zes gemaakt zijn en dan is het tijd om een Champagne te maken van 100% Pinot Noir om te vieren dat het gelukt is. Stay tuned!

Monique

 

Monique Breuer
+31 6 502 38 351
info@pinotnoirserendipity.com
www.pinotnoirserendipity.com

Serendipity
Prins Alexanderstraat 80
7009 AH Doetinchem

KvK: 32088702
BTW: NL001956332B40
IBAN: NL24 ABNA 0601 0146 50