Dromen, Durven, Doen. Help jij mee?

Beste vrienden, familie & wijnrelaties,

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar ik heb flink het roer omgegooid. Van marketing professional bij banken en verzekeraars naar het “wijnmeisje”, zoals ik af en toe genoemd wordt,  dat haar eigen wijn maakt in Zuid Afrika.  Zoals jullie weten heb ik mijn droom waar gemaakt en mijn eigen wijn van Pinot Noir druiven gemaakt. Geweldig traject en inmiddels al drie jaargangen Pinot Noir Serendipity gemaakt.   Ik weet nog dat ik mijn doelstelling in 2011 op schreef op een kladje papier. “Wijn van Pinot Noir druiven, noem ik Serendipity en moet in 2015 uitkomen.”  Check!

Dat is waar gemaakt en enorm trots dat ik deze mijlpaal heb behaald. De volgende ambitie is groeien naar 10.000 flessen. Daar ben ik al op de helft want de jaargang 2016 belooft zo rond de 6500 flessen op te gaan leveren begin 2017. Om deze ambitie te kunnen waarmaken heb ik extra werkkapitaal nodig, om zo mijn productie te verhogen en mijn wijnen goed in de markt te kunnen gaan zetten. En daar heb ik jouw hulp bij nodig!   De meeste kennen mij als iemand, “als ik echt iets wil, dan komt het er ook.” Linksom of rechtsom…maar we gaan ervoor! Om te kunnen groeien heb ik kapitaal nodig en bij banken aankloppen, we weten allemaal hoe dat uitpakt. Ik zocht naar alternatieven en vond Collin crowdfunding. Bij crowdfunding investeren particulieren en ondernemingen in de plannen van anderen en krijgen investeerders een behoorlijk rendement op hun spaargeld.

De mail was nog niet uitgestuurd en had al de 1e investeerder te pakken uit eigen vriendenkring. Best spannend allemaal. Twee dagen later wordt ik gebeld dat we live gaan. Oh, dat was wel erg snel en moest daar wel even aan wennen. Achter mijn laptop inloggen en wist niet wat mij overkwam. Plop, plop, plop en zag de ene na de andere investeerder investeren in mijn project. In 17 minuten exact was mijn project volgeschreven. Wauw, wat is dit een mooie manier van kapitaal aantrekken. Link hier naar de Pitch.

Collin Crowdfund